Intro en grote links » 50 plus en diversen » 50 plus informatie

 50 plus

Woonzorg    Woonzorg Nederland is een woningcorporatie gespecialiseerd op het gebied van wonen, service en zorg aan senioren en jongere mensen met een beperking.

Zorg toeslagen    Diverse links naar .....

Vijftig-plus   Diverse links   

50 plusmatch   Welkom bij 50plusmatch.nl, de serieuze dating site voor actieve 50-plussers.

50 plus partij

50plus plein   Overwinteren 50plusser | Alles over overwinteren voor senioren in Spanje, Portugal, Turkije, Marokko of Thailand.

Actief 65 plus   Landelijk uitzendbureau voor 65-plussers

ANBO

BVWO   Veel mensen zijn in Nederland dagelijks bezig met het bestrijden van eenzaamheid en sociaal isolement. Sommigen doen dit dag in, dag uit met hart en ziel. Allemaal op hun eigen manier.

Check of je pensioen in orde is   De AFM houdt toezicht op ondernemingen die actief zijn in sparen, lenen, beleggen, pensioenen en verzekeren. 

Dankzij Romijnders zelfstandig 

FNV Senior

FNV-bondgenoten pagina zoeken

Gilde Nederland   is een koepelorganisatie van ongeveer 65 gilden in Nederland. Gilden zijn vrijwilligersorganisaties van 50-plussers die hun kennis, kunde en ervaring met beroep of hobby belangeloos en informeel overdragen aan anderen.

LOIS   Website van de Stichting LOIS  Landelijk Ondersteunings- en Informatiecentrum Seniorenbeleidsadvisering

Magazijn plus   

NPOE    Betrokken partner voor overheden, bedrijven en maatschappelijke organisaties in sociaal beleid en zorg. Europese informatie en inspiratie voor Innovatie.

Omroep Max

Over winteren in het buitenland    Wanneer u enkele maanden in het buitenland gaat wonen blijft uw Nederlandse basiszorgverzekering gewoon geldig. Alleen wanneer u in het buitenland een salaris ontvangt of langer dan een jaar in het land blijft, vervalt uw recht op zorg via de Nederlandse zorgverzekering.

PCOB  De koepel van ouderenorganisaties CSO is blij dat staatssecretaris Bussemaker (VWS) extra geld beschikbaar stelt om dementerende ouderen kleinschalig te laten wonen.

Pensioenkijker   Het lijkt allemaal ingewikkeld, maar toch is het belangrijk dat je weet hoe het zit met pensioen. Op deze site van Stichting Pensioenkijker.nl vind je onafhankelijke informatie over pensioen.  

Plus Online  

Seniorgids   o.a. tips over computerge bruik, financiën en pensioen   

Senioren geluk    Senioren Geluk.nl is dé ontmoetingsplaats voor senioren die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Met gemiddeld 250 nieuwe deelnemers per dag is Senioren Geluk.nl uitgegroeid tot de grootste én meest actieve datingsite voor senioren. 

Senior nieuws   

Senior Planet

Senioren op het web

Senioren Pagina

Senioren Plein

Senioren-web   SeniorWeb wil iedereen die niet met de computer is grootgebracht internet zelf laten ervaren.

Seniorgroep werk

SiniorBlog

Senioren Café   

SVB    

sWoa

Thuiszorg-service

Uniek BO

Verzorging en Zorg

Veteranen  Bronbeek 

Vijtig plusser

Vitaal

Walk on voetverzorging   Stap binnen in de modern uitgeruste praktijk van Walk on voetverzorging en laat uw voeten professioneel verzorgen.

Weet u hoe het zit   Bijvoorbeeld over wat u wanneer moet melden bij uw gemeente, uitkering- of uitvoeringsinstantie. Maar ook rond arbeidsvoorwaarden en eerlijk, gezond en veilig werken. Niet iedereen kent deze regels. Daarom helpt ‘weet hoe het zit.nl’ u aan de juiste informatie in uw situatie.

Computertip: SchoolBANK   Herinnert u zich uw eigen schooltijd nog? Via SchoolBANK.nl vindt u praktisch alle scholen. De grootste reüniesite van Nederland is speciaal gericht op het terugvinden van oud-klasgenoten. 

Zorg en ziekenhuis-krant     nieuws voor professionals in de zorg